söndag 25 mars 2018

vandring

Vaknade, efter alltför många kaffe dagen innan, rätt så tidigt. Började granska vad som fanns i kameran och hittade fotot här bredvid.

Man kan undra vad som har hänt...

Det som har dumpit ner i snön, har i alla fall kommit sig upp ur gropen igen. Spåren syns ju. Men det är faktiskt två spår från gropen ...?

Hur vet fåglarna vilken snö som håller att landa på och vilken snö som är för porös, så man 'hålar' ner? Kan de falla så djupt att de inte kommer sig upp?

Passar väl i samband med dagens text (Matt. 21:12-17 (18-22))?

Undrar hur det skulle se ut i världen om vi hade tro som kunde förflytta berg. (Krig med bautastenar? Typ Asterix fast större?) Skulle bli svårt att i geografi i skolan lära sig var bergen finns! Här är tydligen ett berg på vandring i alla fall?

2 kommentarer:

  1. Intressant... men vad det inte så att t.ex. skogsripor eller nåt dylikt kan gräva ner sig under snön om det är kallt? Nu syns det ju inte vilken storlek det är på spåren men... Kom att tänka på det när du sa det var två spår... h. från varg-Marken :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men ja! Spåren var nog den storleken och ripor har synts här tidigare, men så sällan så man hinner glömma emellanåt. :)

      Radera