lördag 20 februari 2016

kalsongerna ryker

Efter förra inlägget gick jag till vävstolen en stund och tänkte att den här bilden kunde ju nog ha passat i inlägget. Men hur tänkte jag då...?

Åtminstone inga fina stasser är det som är klippta till mattrasor, utan just kalsonger, T-skjorta, cykelbyxor m.m. m.m. Faktiskt också en lite glittrig tröja.

2 kommentarer:

  1. Kanske du tänkte att förr så valdes festklädseln också med omsorg, men med tanke på att den skulle hålla länge, och troligen gå i arv, och sen till allra allra sist kanske den fick förgylla en fin långmatta till storköket eller nåt... :). Så roligt att du väver in dina ränder! Roligt att få se bild på färgerna och mönstren! Det skulle jag också göra om jag hade en vävstol som jag kunde hantera! Vem vet, kanske jag än... då ska jag visa bilder! Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ju det där minnet, det var ju så kort. :) Bilderna av vävningen tar jag vartefter för att jag ska minnas (ja egentligen är det ju kameran som minns) randningen sen då jag kommer till andra ändan av mattan, ungefär. Så behöver jag inte rulla upp mattan för att kolla.... Det finns mycket man kunde försöka på, bara man får iden att börja. Just nu igår blev det stickade armband, men dem har jag ingen bild på än...

      Tack för kommentaren, känns så annorlunda att skriva på denna bloggen än den förra....

      Radera