torsdag 9 juni 2016

utan ord

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord.

Men vad säger bilden?

4 kommentarer:

  1. Levis :)... nypotatis... hemmavirkad kökshandduk... fettfri mjölk... hjärtligt... ljust... trevlig vardagsstund...

    SvaraRadera
  2. :) Very good! Levis - born to be free!...ny/ung har vi väl alla varit någongång, men det börjar vara länge sen...ja, där var den där sommartröjan jag skulle virka! :) ....fettfri mjölk i glaset nog, men i koppen bredvid smör/potatisvatten/salt/lök-blandning att doppa potatisen i (hör till att äta med fisk, i det här fallet stekt gädda).... tog en stund innan jag hittade hjärtligheten, men potatisarna blev visst väldigt hjärtliga i spegelbilden!... och ljust och trevligt joo, och gott med mat då man är hungrig!

    SvaraRadera
  3. Hjärtligen såg jag närmast på bordsduken i kastrullspegelbilden, men vet ju inte hur mönstret ser ut i verkligheten... och det där med fettfri såg jag på paketet, men sen den där koppen associerade jag till vanniljsås (? :)!) och då blev "fiskfatet" helt naturligt en äppelpaj som efterrätt, men varför det fatet skulle stå bredvid nypotatisen fick jag inte ihop så jag kommenterade inte om det :D! Tänk att en bild snart har renderat tusen ord i kommentarer! :D!

    SvaraRadera
  4. Visst finns det hjärtan på duken, men jag såg det inte på bilden, men det fanns ju där ändå, tydligen. Äppelpaj som efterrätt skulle ju nog ha varit gott, fast egentligen skulle rabarberpaj ligga mer i tiden. Nu blir man ju nästan hungrig... :)

    SvaraRadera