tisdag 28 november 2017

i kors

Miike förstår sig...

Tassarna i kors så man har något att luta huvudet mot och ryggen mot vedspisens mur som är varm.

Julen står för dörren, har jag förstått. Julöppningen i staden kom vi oss inte på, men jag har förstått att fyrverkeriet var fint. Själv blev jag faktiskt besviken i morse, då det inte var på någon julbelysning just alls i stan på väg till jobbet. Granen var svart (har nog lyst tidigare), några små stjärnor fanns på ena esplanaden - inget annat. Det brukar nog synas mera än så när det blir jul.

Men kanske det är okej att de sparar på elen. Det blev ju ingen besparing med ledlamporna, då det användes desto flera i stället.

Det brukar nog bli ändå för mycket av det goda för min smak innan jul.

Jag tycker om när det är lite skumt och mysigt och inte sååå ljust, då ser man inte hur mycket det borde städas, så kan man sitta - inte med händerna i kors, men tydligen på tangentbordet.... hmmm?

1 kommentar:

  1. Ja, katter förstår sig :). Här är det ibland lätt att se var varmvattenrören går i golvet :). Där sitter katterna gärna när de just kommit in från kylan och där märker man att det är behagligt att stå om man är lite kall om fötterna :). Skön bild, såhär inför lillajul ;)! Inga måsten...

    SvaraRadera